Kalundborg Tennisklub – Møllebakken - Kalundborg

Klubbens baner og klubhus er på Møllebakken 40B, drej op ad vej ved Valentin Jensensvej 29, 4400 Kalundborg, kalundborgtennisklub@gmail.com

Hvis du er ny og har lyst til at spille, så send en mail til klubben for nærmere information.

Juniortræning indendørs.

Junior træning udendørs stopper torsdag 10/10-19.

Derefter holdes der efterårs ferie i uge 42.

Vi starter op igen indendørs i Rynkevangshallen: Torsdag den 24/9-19 (uge 43) - 😀

Tidspunktet vil være, som vi kender, kl 16-17 for de mindre/nybegyndere og for de store kl 17 til 18.
Dernæst er det tirsdage og torsdage.

Både nye og gamle er velkomne.

Indendørs tennis til vinter i Rynkevangshallen

Indendørs startes op i Rynkevangshallen fra mandag den 21/10-19 (mandag uge 43).

Bemærk at der stadig vil være muligt at spille udendørs på bane 1.

MOTIONIST HOLDTURNERINGEN

Det var TØMMERUP som vandt selve MOTIONIST HOLDTURNERING med 49 point, som var betydeligt mere en nummer 2 og 3, som var KALUNDBORG HOLD 2 med 3 point og RØRBY med 28 point.

Stort tillykke med TØMMERUP med den flottet første plads. igen i år.

I forbindelse med annonceringen af vinden blev det også offentligt gjort at til næste år hedder turneringen GLINSVAD OPEN.
Dette til ære for grundlæggeren af denne populære turnering: Ebbe Glinsvad.

ONLINE INDMELDELSE

Man kan melde sig ind i klubben online:
Klik her

Læs nærmere om online indmeldelse her:

Podcast med Sandie

DTF har i samarbejde med Radio 24/7 lavet en række podcasts, bl. a. med Sandie Sørensen.

Hør her

OPDATERING AF MEDLEMSOPLYSNINGER

Alle medlemmer bedes gå ind på kalundborgtennisklub.memberlink.dk og opdatere egne data, specielt email-adressen og telefonnummer, som bruges til medlemsudsendelser af nyheder og beskeder.

Glemt medlemsnummer?

Jeg kan ikke huske mit medlemsnummer. Skriv dit telefonnr eller mailadresse her:
og

INFORMATIONSBROCHURE

Du kan her hente og downloade informationer om klubbens aktiviteter og tilbud. KLIK HER.

Bolde

Tennisbolde 4 stk's rør Head Pro. Pris 80 kr.

Kan købes hos Jan Sædder