Kalundborg Tennisklub – Møllebakken - Kalundborg

Klubbens baner og klubhus er på Møllebakken 40B, drej op ad vej ved Valentin Jensensvej 29, 4400 Kalundborg, kalundborgtennisklub@gmail.com

Hvis du er ny og har lyst til at spille, så send en mail til klubben for nærmere information.

Fitness-Tennis.

Fitness-Tennis
Kom og vær med hvis du har lyst til en træningsform hvor tennis og sved på panden bliver kombineret.

Du skal blot huske tennissko, ketcher og en stor drikkedunk og evt. håndklæde til at ligge på.
Tilmelding på Facebook eller sms 52304238.

Næste gang er:
Dato: 30. maj 2020
Tid: kl. 10-11
Hvor: Tennisanlægget på Møllebakken.

Pris: Gratis ved medlemskab af Kalundborg tennisklub.
Målgruppe: Alle aldre.

Man møder bare op 10 min før Fitnesstimen starter.

Nye anbefalinger for tennis under COVID-19

Her med en opdatering af de retningslinjer, som vi har modtaget fra Dansk Tennis Forbund (DTF).
Det er nu muligt at lave træning og holde arrangementer med deltagelse af op til 10 personer inklusiv trænere/ledere/forældre med flere.
Det er også muligt at have flere træningsgrupper i gang samtidig. Her skal der være en klar adskillelse af grupperne (Max 10 i gruppen) og der må ikke byttes ud i grupperne undervejs i træningen. Hver gruppe skal have tilknyttet en træner/holdleder. En træner/holdleder kan ikke være tilknyttet to træningsgrupper på samme tid.

Den der organiser træningen/arrangementet Skal sikre at det i videst muligt omfang kan lade sig gøre at overholde anbefalingerne om 2 meters afstand i idræt.

Når der er hegn mellem tennisbanerne, anses dette for tilstrækkelig adskillelse af grupperne.

Klubhuset, omklædningsrum må stadig ikke benyttes til ophold og bad og lignende. Men det er stadig tilladt lige at smutte på toilettet.
Hidtil har Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis anbefalet, at man spiller med flere sæt mærkede bolde, så hver spiller kun rører ved sit eget sæt bolde. Den metode er stadig en effektiv måde at forebygge smitte.

Alternativt kan man løbende spritte sine hænder af undervejs. Det kan være efter boldopsamling ved træning eller efter hvert sæt i kampspil. Det gør det muligt at spille med fælles bolde.

For en træner kan det også være en effektiv løsning at have en handske på sin ene hånd ved håndtering af bolde.

Hidtil har et af rådene fra Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis været, at spil bør foregå med ”spillere fra samme husstand, faste spilmakkere eller faste træningshold”. Rådet var lavet ud fra et forsigtighedsprincip.
Med de tilpassede retningslinjer fra DIF og DGI, har man udfaset rådet om faste spilmakkere. Så det er ok at spille mere som vi kender fra tidligere, der skal bare være fokus på at holde afstand og god hygiejne.

Juniortræning udendørs.

Vi har fra Dansk Tennis Forbund fået mulighed for at starte Juniortræningen op. Vi skal dog stadig overholde en række retningslinjer, som opfylder forholdene omkring Covid-19.

Der er Junior træning tirsdage og torsdage fra kl 16 til 17.

For de meget øvede store juniorer (fra 15. år) er der træning tirsdage og torsdage fra kl 17 til 18.

TENNIS CAMP / Sommertennisskole - 2020

Tennis Campen i år vil blive afholdt i uge 31.

Vi vender tilbage med mere information, når vi er startet udendørs.

På træner teamets vegne
Jan Sædder

ONLINE INDMELDELSE

Man kan melde sig ind i klubben online:
Klik her

Læs nærmere om online indmeldelse her:

Podcast med Sandie

DTF har i samarbejde med Radio 24/7 lavet en række podcasts, bl. a. med Sandie Sørensen.

Hør her

OPDATERING AF MEDLEMSOPLYSNINGER

Alle medlemmer bedes gå ind på kalundborgtennisklub.memberlink.dk og opdatere egne data, specielt email-adressen og telefonnummer, som bruges til medlemsudsendelser af nyheder og beskeder.

Glemt medlemsnummer?

Jeg kan ikke huske mit medlemsnummer. Skriv dit telefonnr eller mailadresse her:
og

INFORMATIONSBROCHURE

Du kan her hente og downloade informationer om klubbens aktiviteter og tilbud. KLIK HER.

Bolde

Tennisbolde 4 stk's rør Head Tour. Pris 80 kr.

Kan købes hos Jan Sædder