Kalundborg Tennisklub – Møllebakken - Kalundborg

Klubbens baner og klubhus er på Møllebakken 40B, drej op ad vej ved Valentin Jensensvej 29, 4400 Kalundborg, kalundborgtennisklub@gmail.com

Hvis du er ny og har lyst til at spille, så send en mail til klubben for nærmere information.

Klubmesterskab 2022

Spilleplan for klubmesterskaberne 2022 er nu lavet.

Den hænger i klubhuset på opslagstavlen.

×Husk at skrive jeres resultater på spilleplanen.
×Husk at komme igang i næste uge med at spille. Vejret bliver ikke bedre.
×Husk det er vinderen der inviterer på en forfriskning.
×Husk finalerne spilles kun den 1.10.

Vi ønsker jer nogle gode kampe.
Erik og Jeanet

Juniortræning opstart udendørs

Udendørs junior træningen foregår på Tennisanlægget på Møllebakken.

Første træningsdag er tirsdag 9/8-22 kl 16:00.

Torsdag 11/8-22 kl 17:00 afholdes der forældremøde, hvor vi vil informerer om klubbens aktiviteter for juniorerne resten af udendørs.

Hvis der er nogle juniorer, som gerne vil prøve tennis, er de velkomne at komme tirsdage eller torsdage kl 16.
Vi har låne ketcher og man må gerne prøve at komme 3 gange inde man bestemmer sig.

Tenniscamp med Erik Terp

Terp tenniscamp afholder camp ved Dubrovnik I Kroatien uge 42, 2022 i samarbejde med Wilson og Transocean Sport

Målgruppe:
Øvede spillere, der spiller seriøs tennis for sjov.

Tid:
Lørdag 15/10 – 22/10 2022

Tennis:
Tennispas hver dag 2 timer formiddag og 2 timer eftermiddag, dog med 1 eller 2 dage hvor vi spiller 1 gang om dagen. Instruktion og øvelser om formiddagen og kampe og løbende turnering om eftermiddagen.

Pris:
4.900 kr. alt inklusive. Hertil kommer flybilletter.
Prisen er for indkvartering i dobbeltværelse. Enkeltvær kan arrangeres og ligeledes familieværelse
Prisen inkluderer:
- Hotel Cavtat all inklusive (2 dage spiser vi aftensmad andet sted for egen regning)
- Tennisbolde
- Tennistræning og instruktion
- Fri transfer air port/hotel

Rabat ved tidlig tilmelding:
Ved tilmelding senest 20. juni 2022 opnås rabat på kr. 300, således at prisen for indkvartering i dobbeltvær bliver 4.600 kr.

Fly:
Fly bestiller man selv, men terptenniscamp anbefaler 1 eller 2 afgange som man kan booke og som inkluderer fri transfer til Hotellet.

Trænere:
Forbundstræner Erik Terp
Tenniscoach Michal Rembierz

Links:
Hotel Cavtat: https://www.hotel-cavtat.hr/rooms-and-suites/
Tennisbaner; http://cavtat-tenis.com
Terptenniscamp: https://www.terp-tenniscamp.dk
Tilmelding: tennis@terp.dk ( tilmeld dig på hjemmesiden så får vi alle relevante oplysninger)
Yderligere info: Erik Terp erik@terp.dk 27520609

Kvindetennis.

Tennis for kvinder er hver torsdag fra kl. 19-21.
Kom og vær med, du skal være let øvet.

Du skal bare møde op på banen med godt humør og klar til hyggeligt samvær på banen.

Du kan blive tilmeldt messenger gr. hvis du vil. Skriv da en besked til 52304238.

Vi glæder os til at se dig.

Hilsen Jeanet (52404238)

ONLINE INDMELDELSE

Man kan melde sig ind i klubben online:
Klik her

Læs nærmere om online indmeldelse her:

OPDATERING AF MEDLEMSOPLYSNINGER

Alle medlemmer bedes gå ind på kalundborgtennisklub.memberlink.dk og opdatere egne data, specielt email-adressen og telefonnummer, som bruges til medlemsudsendelser af nyheder og beskeder.

Glemt medlemsnummer?

Jeg kan ikke huske mit medlemsnummer. Skriv dit telefonnr eller mailadresse her:
og

Bolde

Tennisbolde 4 stk's rør Head Tour. Pris 80 kr.

Kan købes hos Jan Sædder